OBVESTILO – Koronavirus preventivni ukrepi:

Naša ordinacija upošteva strokovna priporočila za nadzor okužb s Covid-19 in zato se je zaradi zaščite pacientov in zaposlenih potrebno držati nekaterih predpisov:

-vstopanje v ordinacijo je mogoče le posamično, ob točno določenem terminu in uri
-vstop je možen le zdravim, brez simptomov COVID-a, z masko
-pred vstopom v stavbo si nadenite zaščitno masko preko ust in nosu
- uporabite sredstva za razkuževanje , ko vstopate v ordinacijo
- v čakalnici držite primerno razdaljo med čakajočimi
- prihajajte sami, spremljevalci naj počakajo zunaj stavbe. Dovoljeno je spremstvo le mladoletnim otrokom, invalidom, slabovidnim,...

Za vse informacije nam lahko pošljete e-pošto na naslov: ordnks@siol.netIZVAJAMO TESTIRANJE  NA SARS-CoV-2 (Covid-19).

Rezultat testa prejmete v 15 minutah na sms in pisno potrdilo. Teste izvajamo v delovnem času. Naročanje ni potrebno.

 

Informacije: 041 699 555,     ordnks@siol.net 
Osnovni pogoj za udeležbo na testiranju je, da ste zdravi, to je brez znakov in simptomov akutne okužbe dihal in prebavil.

 

V primeru, da imate simptome in znake okužbe covid-19 (prehlad, kašelj, vročina, izguba vonja, izguba okusa, prebavne težave) ostanite doma in se posvetujte z osebnim ali dežurnim zdravnikom po telefonu oziroma elektronski pošti in sledite prejetim navodilom.


Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "Strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "Zavrni". Popolna zavrnitev piškotkov lahko onemogoči določene funkcije, kar bi lahko povzročilo nepopolno delovanje spletne strani.
Ne strinjam se